| My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tinuviel
| Konu: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Paz Nis. 20, 2008 11:33 pm | |
| MCR'ın Life On The Murder Scene benzeri 2. DVD'si temmuzda çıkacak. Yani çıkışı ertelendi. DVD'de büyük ihtimalle kliplere, perde arkalarına, röportajlara ve tabii ki canlı performanslara yer verilecek. Bu da kapağı: | |
|
| |
th3dem0ns
Mesaj Sayısı : 634 Yaş : 31 Location : mrsn'' Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Nis. 22, 2008 10:46 pm | |
| ErtelEnmesi üzüCü oldU____!_!_!_! | |
|
| |
Tinuviel
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Nis. 29, 2008 10:38 pm | |
| - VeRiaGh'_'sİGurDsso_N* demiş ki:
- ErtelEnmesi üzüCü oldU____!_!_!_!
Life On The Murder Scene The Black Parade çıkmadan yayınlandı ve ben izlediğimde onda Parade albümünde çıkan bazı şarkıların yer aldığını gördüm. Yani The Black Parade is Dead de çıkacak olan albümün bir kaç şarkısını duyabiliriz. Life On The Murder Scene harika ötesi birşeydi TBP is Dead'i beklemekten ölücem. ÇAtlıyorum meraktan | |
|
| |
th3dem0ns
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Mayıs 06, 2008 2:29 pm | |
| SaBIr___!_!!_!_!_!_________ | |
|
| |
AnyanKa
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Mayıs 06, 2008 4:37 pm | |
| - Tinuviel demiş ki:
- VeRiaGh'_'sİGurDsso_N* demiş ki:
Life On The Murder Scene The Black Parade çıkmadan yayınlandı ve ben izlediğimde onda Parade albümünde çıkan bazı şarkıların yer aldığını gördüm. Yani The Black Parade is Dead de çıkacak olan albümün bir kaç şarkısını duyabiliriz. Life On The Murder Scene harika ötesi birşeydi TBP is Dead'i beklemekten ölücem. ÇAtlıyorum meraktan Ölmessin canım az kaldı temmuza=) Sabret azıcık =) | |
|
| |
Tinuviel
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Mayıs 06, 2008 6:11 pm | |
| - AreDHeL demiş ki:
- Tinuviel demiş ki:
- VeRiaGh'_'sİGurDsso_N* demiş ki:
Life On The Murder Scene The Black Parade çıkmadan yayınlandı ve ben izlediğimde onda Parade albümünde çıkan bazı şarkıların yer aldığını gördüm. Yani The Black Parade is Dead de çıkacak olan albümün bir kaç şarkısını duyabiliriz. Life On The Murder Scene harika ötesi birşeydi TBP is Dead'i beklemekten ölücem. ÇAtlıyorum meraktan Ölmessin canım az kaldı temmuza=) Sabret azıcık =) Tarih değişti, haziranın sonunda çıkacak. Bu da sitesi: www.theblackparadeisdead.com | |
|
| |
th3dem0ns
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Paz Mayıs 25, 2008 1:51 am | |
| HAZIran'ın soNUmu!!_!_!_! WAY CANINAAA!_!_!__!! nese SABIR!'!'!'!'!'! | |
|
| |
AnyanKa
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Paz Mayıs 25, 2008 5:15 pm | |
| Bende merak etmeye başladım şimdi ya=) Az kaldıı geldik zaten hazirana=D | |
|
| |
avengedsevenfold!
Mesaj Sayısı : 841 Yaş : 25 Location : İstanbul!! Kayıt tarihi : 10/12/07
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! C.tesi Mayıs 31, 2008 10:22 am | |
| Kararsız bi tpoluluk ile karşıkarşıyayız! | |
|
| |
th3dem0ns
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Ptsi Haz. 02, 2008 7:33 am | |
| EWt_!! ama öle böle haziran'ada girdihk yha sıkın dısınızı yenı bı album ıcın!____ | |
|
| |
Tinuviel
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Ptsi Haz. 02, 2008 12:45 pm | |
| Hayır hayır yeni albüm değil DVD, canlı performansları içinde olan. 1 temmuzda çıkıyor. Özel bir versiyonu var sadece sitesinden sipariş ediliyor ve tr ye gelmiyor. Bu özel paket; tabut, içinde DVD+CD, ölüm sertifikası ve grrup üyelerinin tasarladığı Day of The Dead maskelerinden oluşuyor. Çıldırıcam almak istiyorum!!! | |
|
| |
AnyanKa
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Ptsi Haz. 02, 2008 5:03 pm | |
| Daha çok çıldırırız canım ne a7xin nede mcrnin bişeyi gelmez buraya...=( | |
|
| |
avengedsevenfold!
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Ptsi Haz. 02, 2008 6:25 pm | |
| Yoo ya allah aşkın arap ülkesiyiz sanki gemi die bi olay var ve USA den buraya herşey çok geç gelio ama gelio çünkü tam ortadayız hangi denizi kullanırlarsa kullansınlar geç gelio!! | |
|
| |
Tinuviel
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Ptsi Haz. 02, 2008 8:31 pm | |
| The Black Parade is Dead'n sınırlı sayıda yapılan tabutu türkiyeye getirtilmiyor. Şahsen denedim. Ama çarşamba sipariş ediyorum. İngiltereye getirtcem | |
|
| |
th3dem0ns
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Haz. 03, 2008 2:58 pm | |
| artık resimlerini çekip bize yollarsın _____ | |
|
| |
kjmaxsuanson
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Haz. 03, 2008 4:14 pm | |
| - Tinuviel demiş ki:
- The Black Parade is Dead'n sınırlı sayıda yapılan tabutu türkiyeye getirtilmiyor. Şahsen denedim. Ama çarşamba sipariş ediyorum. İngiltereye getirtcem
nası becercen onu bakim ____inş basarırsın___ bnimde merkla beklediim biseydi?__bu__ | |
|
| |
avengedsevenfold!
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Haz. 03, 2008 4:28 pm | |
| ÇoK ta ŞART diil yani benim için önemli bi grup diil artık! | |
|
| |
Tinuviel
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Haz. 03, 2008 5:48 pm | |
| - kjmaxsuanson demiş ki:
- Tinuviel demiş ki:
- The Black Parade is Dead'n sınırlı sayıda yapılan tabutu türkiyeye getirtilmiyor. Şahsen denedim. Ama çarşamba sipariş ediyorum. İngiltereye getirtcem
nası becercen onu bakim ____inş basarırsın___ bnimde merkla beklediim biseydi?__bu__ Yaa şey, ülkeleri denedim. Yunanistan a bile sipariş alıyorlar ama buraya getirmiyorlar! Çok sinir oldum. Nasıl yapacağıma gelince, amcamın bisürü tanıdğı var, birinin evine gönderticem, o da bana getirecek. Biraz zahmetli ama değer. DVD zaten buraya gelecek. Palet diye bi firma çıkartacakmış. Büyükşehirlerdeysen 1 temmuzda rahat bulabilirsin. Diğer bilgilere de www.mychemicalromance.com/theblackparadeisdead adresinden ulaşabilirsin. Dvd'yi önceden sipariş etmek istiyorsan da amazon muydu neydi yabancı bi site türkiyeye sipariş alıyormuş Ama benim elime geçince sizi merakte bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz | |
|
| |
Tinuviel
| |
| |
th3dem0ns
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Çarş. Haz. 04, 2008 3:08 pm | |
| xD___iyi tü dünYha SENDE FaYdalaNIr__(tabi Bizde)___ | |
|
| |
Tinuviel
| |
| |
th3dem0ns
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Perş. Haz. 05, 2008 6:01 am | |
| ahha yla cıkmıstır herhalde_!_!_! | |
|
| |
avengedsevenfold!
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Paz Haz. 08, 2008 3:02 pm | |
| ne DVD'ymiş be ALL EXCESS a bu kadar ilgi gösterseydiniz keşke!Amerika'dan sipariiş edene kadar canım çıkmıştı allahtan tanıdık var ama o gelmedi onun yerine albümleri geldi A7X'in geriyeee 2 albüm kaldı waking the fallen ve sounding the seventh trumphet ve bu arada bazı yerler de city of evil dan 1-2 tane kalıyo bence şansınızı deneyin ama bakırköy carousel hariç ordaki tek city of evil ı ben aldım!! DVD'ler her zaman geç gelir bu arada albümler gibi ümidinizi kaybetmeyin! | |
|
| |
Tinuviel
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Ptsi Haz. 09, 2008 4:11 pm | |
| Senin için değilse bile bu DVD benim için hayati önem taşıyor! | |
|
| |
avengedsevenfold!
| Konu: Geri: My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! Salı Haz. 10, 2008 8:00 am | |
| | |
|
| |
| My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! | |
|