BatWolkan Admin
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Location : Antalya Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Bleeding Through Ptsi Ocak 07, 2008 10:18 pm | |
| super gaz bir metalcore grubu. "ilk olarak ne onerirsin, neyi dinlemeliyim?" diye soran olursa "kill to believe" isimli parcalarini oneririm. ayrica kesinlikle dolmu$ta, otobuste giderken mp3 calarda dinlenmemesi gereken bir grup cunku hareketsiz oturabilmek pek mumkun olmaz diye du$unuyorum bu adamlar calarkan. sevenlerine onerilir: ve this is love this is murderous'dan çıkan live dvd'leri izlenince görülecektirki, çatır çatır çalıyorlar şarkıları
En son tarafından Cuma Ocak 11, 2008 9:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
TheGift
| Konu: Geri: Bleeding Through Çarş. Ocak 09, 2008 12:29 am | |
| Volkim dinliyo eminim süperdir bugün hemen bi bakıcam | |
|
BatWolkan Admin
| Konu: Geri: Bleeding Through Perş. Ocak 10, 2008 9:49 pm | |
| ''Bleeding Through & Matt Shadows - Savior, Saint, Salvation'' duetin adı bu ama bn cok sevdim bu grubu yaptıkları tarz a7x in ilk albumu ''Sounding the Seventh Trumpet'' ile benzer bilgide bulamıomki alın size bilgi gecen sene ''Sounding the Seventh Trumpet'' albumunden ''Turn the Other Way'' sarkısını indirmiştim ama sarkıyı dinledikten sonra kıllandım.Çünkü sarkıdaki vokalın matt le alakası yoktu bnde cok fazla ugrasmadan tum albumu indirmiştim.Gecenlerde bleeding vidyoları izlerken birde baktım sildigim sarkı cok gusel sarkı adı da ''on wings of lead'' alın size bilgi | |
|
BatWolkan Admin
| Konu: Geri: Bleeding Through Salı Ocak 15, 2008 11:22 pm | |
| metapoza girdim yaa dinleyen yok mu bu grubu ? | |
|